AVG Cleaner Pro for Android

Felhasználók/gépek száma

1 eszköz

Kiadó

Liszensz időtartama

2 év, 3 év

10,000 Ft12,000 Ft Bruttó 0%

MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY

Részletek

EREDETISÉG GARANICA

Részletek

Termékleírás

Az AVG Cleaner for Android egy mobilalkalmazás, amelynek célja az eszköz teljesítményének javítása és a tárhely megtakarítása a felesleges média, fájlok és alkalmazások eltávolításával. Távolítsa el ezeket az elemeket úgy, hogy áthelyezi őket felhőtárhelyre és/vagy törli őket az eszközről. A fényképeket is optimalizálhatja, így kevesebb helyet foglalnak el.

Az AVG Cleaner segítségével Android-eszköze gyorsabban és gördülékenyebben fog működni, több adatot tárol, memóriát szabadít fel a szemét eltávolításával, és hosszabb ideig marad feltöltve. Az AVG Cleaner egy intelligens eszközkezelő és optimalizáló eszköz, amellyel világszerte közel 50 millió ember uralja eszközeit.

Jellemzők

  • Egyéni irányítópult: adjon hozzá parancsikonokat az AVG Cleaner irányítópultjához, így gyorsan elérheti a leggyakrabban használt információkat és eszközöket.
  • Deep Clean: biztonságosan hozzáférhet és törölhet rejtett gyorsítótár-fájlokat, amelyek sok helyet foglalnak el az eszközön.
  • Automatikus tisztítás: ütemezze be a rendszeres tisztításokat, amelyek a háttérben futnak a használat megszakítása nélkül.
  • Hosszú távú növelés: megakadályozza, hogy a kiválasztott alkalmazások használják az eszköz memóriáját, és értesítéseket küldjenek Önnek.
  • Akkumulátorkímélő: hozzon létre akkumulátorkímélő profilokat, hogy maximalizálja az akkumulátor élettartamát anélkül, hogy csökkentené az eszköz funkcionalitását.
  • Fényképoptimalizáló: szabályozza az optimalizált fényképek méretét és minőségét testreszabható optimalizálási beállításokkal.
  • Témák: testreszabhatja az AVG Cleaner alkalmazás megjelenését.
  • Közvetlen támogatás: lépjen kapcsolatba az AVG ügyfélszolgálatával az alkalmazásból, hogy közvetlenül ügyfélszolgálatunktól kapjon segítséget.
  • Hirdetések blokkolása : távolítsa el a harmadik féltől származó hirdetéseket az AVG Cleaner élményéből.

Termék részletei

Minden termékünk digitális liszensz. A telepítésben igény esetén ingyenesen segít ügyfélszolgálatunk hétköznapokon előre egyeztetett időpontba.

Áttekintés

Felhasználók/gépek száma

1 eszköz

Kiadó

Liszensz időtartama

2 év, 3 év

Nem rég nézted